Best på kvalitet

Øvre Romerike Trafikkskole AS ble etablert sommeren 2013. Vi har som mål å spesialisere oss på opplæring i Klasse B (personbil), BE (personbil m/ henger), A (tung og mellomtung motorsykkel) og A1 (lett motorsykkel). Vi er foreløpig representert med 1 avdeling på Kløfta. Vi holder til i  trivelige lokaler i Kongsvingerveien 6 på Kløfta (vis-a-vis dyrebutikken).

Skolen er en autorisert trafikkskole og er medlem av ATL og Trafikk Forum. Organisasjonen Trafikk Forum har til formål å ivareta medlemmenes faglige interesser gjennom kompetanseutvikling, opplysningsarbeid og bistand til skolene, noe som igjen vil føre til en kvalitetssikring av opplæringen vi tilbyr våre elever.

ALLE VÅRE KURS HOLDES VED TRAFIKKSKOLEN PÅ KLØFTA.

Uansett om du velger oss som din kjøreskole eller du velger en annen skole, så ønsker vi deg LYKKE TIL MED OPPLÆRINGEN!!

Trafikk
skole

Våre trafikklærere

Skolen har 4 dyktige lærere som vet å tilpasse opplæringen etter det nivået elevene befinner seg på, noe vi anser som en suksessfaktor for å oppnå raske og gode resultater. Vi ønsker også et godt samarbeid mellom foreldre og kjøreskolen.

Vi tilbyr derfor en ledsagertime med foreldre eller en annen du øvelseskjører med under opplæringen. Det vil si at foreldrene kan bli med på en kjøretime under opplæringen. Etter hver kjøretime får elevene skriftlig tilbakemelding, slik at både elev og ledsager lett kan se hva elevene har jobbet med, videre hva som kan trenes på privat, hva som er planen videre og annen nyttig informasjon.

Parvana

Daglig leder, Førstehjelpsinstruktør, Trafikalt grunnkurs

Frode

Faglig leder

Gunnar

Faglig leder, Trafikklærer KL B, BE, A og A1, Førstehjelpsinstruktør, Trafikalt grunnkurs

Kenneth

Trafikklærer KL B, Førstehjelpsinstruktør, Trafikalt grunnkurs

Michael

Kontormedarbeider